Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om - att finna en gudinna

 

lyckan finns kanske hos en kvinna
river ut notisen - "tjej-gay-café"
en irrfärd? - den som lever får se!
söker ett liv, inte enbart en älskarinna
det äkta, alldeles perfekta vill hon finna

nyfikenheten vinner
så spontan 
men det är vännen van
vinkar av bussen nere på stan 
köper biljett och försvinner

otur med män, bedrar och sårar
ointelligenta, ointressanta
arroganta, raljanta herrbekanta
less på alla dessa dårar,
önskar finna gudinna som bedårar




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-07-17 13:10



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Inte så gay, å inte längre så straight,
heller ! En väg däremellan verkar va´
nått bättre ! Jag satt på bussen, 1994,
då jag plötsligt tänkte att -Va fán! - å
konverterade till bisexuell! Tror på det,
trots att jag fortfarande inte 'gjort det'
med en annan kvinna............. !!
2015-07-31

  Lena Renman
Ja det finns val ifrån och val till. Väl ordat!


2015-07-25

  Magdalena Eriksson VIP
Så ofta blir gudinnan ett missnöjesval eller en dröm om barndomens narcisistiska relation till bästa väninnan.
Jag läser och får många tankar, mina egna tankar. En bra text sååå bra!
2015-07-20

  Lars Hedlin
Just så...bra
2015-07-18

  Sommarina VIP
Känns igen. Lika barn leka bäst sa någon
2015-07-17

  i af apa
varannan
damernas...!!
2015-07-17

    ej medlem längre
Bättre lycka nästa gång. Hoppas hon inte blir besviken igen då.
2015-07-17

    Dan Myrbeck
Jag är glad att jag är bisexuell.

Sa getingen.

PS: Bisexuell är bra - man har ju
dubbels så många partners att välja på.
2015-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Häftigt modigt att försöka se över kanten. Kanske finna något nytt och bättre.
2015-07-17

  Lehva VIP
Modigt och härligt. Att våga söka.
2015-07-17

  Nanna X
Fin dubbeltydighet i rubriken!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP