Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En drömsyn

 

faller pladask för androgyn
någonstans emellan
som en drömsyn
händer väldigt sällan
- en darling med tuff uppsyn

skjorta, väst och boots
spelar ukulele, hoppande loppa
kärlekskrank hängiven hund
kan ingen stoppa
kommer söka dig till fots






Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-17 13:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tack för denna :) kram
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
intressant text att läsa och begrunda!
2015-07-18

  Sommarina VIP
Ha ha. Där kan det bli nåt i blandrasväg
2015-07-17

  Chawa VIP
En skön mix i drömlika svårtydda bilder. För mig fick den hoppande loppan största bilden trots att den är minst. Fint rimsmide!
2015-07-17

  i af apa
låter
som musik
i mina öron...
2015-07-17

    ej medlem längre
Låter nästan sydamerikanskt...
2015-07-17

  Anya VIP
En drömlik text, nästan som en Chagallmålning.
2015-07-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text i fint rim och innehåll att fundera över.
2015-07-17

  Marianne Räf
Snärtigt rimmat, klurigt
innehåll ! Bra !
2015-07-17

  Nanna X
Yeah jag diggar också det androgyna!
2015-07-17
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP