Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällens tänkvärda 150717

När allt ställs på sin spets

så är det dem

Du har närmast Ditt hjärta

de personer som får Dig att skratta

som Du kan vara den Du är med

som Du också kommer att sakna

och önska att Du hade tagit Dig mer tid med

så var generös och slösa Din tid

på dem som berör Dig!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-17 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP