Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röster

Ödetorpet
vänner bodde här
hör deras röster




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-18 06:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, tänk om torp
kunde tala.
2015-07-21

  RitaBrunner
Nostalgi i ett gammalt hus.
Ödesmättad haiku om man kan säga så...
2015-07-21

  Anya VIP
Djup i kortform. Bra!
2015-07-18

  Jan Widströmer VIP
Tempus fugit...
2015-07-18

  Ronny Berk
poesi som talar väl om tider som varit; om människor och om människors boningar ...
2015-07-18

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra.
Precis så är det, minnena finns kvar.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP