Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi som ljuset i mörkret


Lugn och ro

Jag känner lugn
Jag känner ro
Jag känner lugnet i mig bo
Jag låter det växa
Jag låter det gro
Att ta mig över från oro, till lugn.
Är likt en bro över mörka vatten
Man går blind, men med känsla, likt en promenad
i mörkaste natten. Lugnet finner man i ljuset, ljuset
är den stora lugna skatten. Ljuset ger dig hopp ger dig
riktning. Ljuset kan vara att uttrycka sig i poetisk diktning.




Fri vers av LivingPoet
Läst 209 gånger
Publicerad 2015-07-18 17:09



Bookmark and Share


  LivingPoet
Likt legenden om fågeln Phoenix
2015-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Lugn och ro får jag först när jag är död.
2015-07-18
  > Nästa text
< Föregående

LivingPoet
LivingPoet