Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kommunikationen strandar igen


kom mun i kation

ur hörlurarna
kvinnans sångröst
rakt in i huvudets mitt
i bakgrunden
svagt
telefonsignaler
jag inte vill avbryta
onåbar
för dina resonemang
för mina
påbörjade tankefragment
halkar gång på gång
på välslipade branta klippor
otympligt klädsim
i gropig sjö
halvhjärtat på jakt efter
en algstinkande nedplastad strand
musselskal
ölburksflärpar
glassplitter
vill jag gå i land
vill jag bära hela min vikt själv
vill jag gå in i
snåriga slånbär
havtornsbuskage
för att nå
den där allfartsväg
blanda rivmärken med ärr
konfronteras
fördjupa mig in i
skuldbeläggandets höga konst
näst intill allt
går att tolka som
kallsup
lång brännmanetstråd
ett plötsligt nalkande vrålåk med vassa rotorblad
medans jag flyter omkring
musiken mal på
i hjärnans förvillade brottsjö
en storm i ett vattenglas
en kropp
i en säng
ur en säng
in i samtalet
som tar
emot




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-18 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP