Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan du läser dikten, vad väcker titeln i dig? Blev dikten något annat än det du kom fram till, det du förväntat dig?


ekande andetag


mellan
jag försjunker handlöst i din blick
och
fjärilar i hela kroppen
finns just nu bara
och
för övrigt idel tomhet
jag tillåter
ja
uppmuntrar mig att vara
denna tom och intighet
lyssnar på ekot
av mina djupa andetag
tar fram en bok
låter andras tankar
fylla mig där inget eget gror fram
nu
fri från förväntningar
så glider glöder jag utan friktion
in i några underbara ord
där
mellan bokens rader
de vill så gärna växa och föröka sig
samsas
i min nästa dikt




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-13 12:21



Bookmark and Share


  Recycled Redhead 3.0 VIP
Lingvistisk mindfulness, eh?
2024-05-18

  Respons VIP
En uppriktig kärlek till orden!
2024-05-15

    King Faerin
Yes. A short introspection, sucking the title in changed my reading.
2024-05-13
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP