Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"livsknep två" eller livets hårda skola/moment 23 = rumpan(3) bak/Lotta Lotasss elefant i rummet/boken den konjunktiva icke konjunktiva nya dikter alls


se framemot


så jag ser framemot
vad det än må vara
missar helt att leva
det där lilla fina
i mitt nu

och vore det blott
andetaget




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-21 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP