Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra med allvar! Ibland ...


det blir toppen


ska vi ses hos mig

är det inte bättre hos mig
du oroar dig ju så mycket över att ditt hem inte är städat nog
hur skinande rent det än är
och jag skiter fullständigt i att jag inte har röjt alls

det har du rätt i
jag formligen njuter av att se hur mycket renare det är hemma hos mig
om jag jämför med ditt
och då stökar vi inte till det hos mig heller
underbart
så gör vi

ska vi säga efter åtta
då är det mörkt ute
lite levande ljus och solbriller
så myser vi i soffan
ska ba gräva fram den
jag tror jag minns var

då säger vi så
efter åtta
kanske nio
hemma hos dig
om jag hittar

vad bra
då säger vi så
och du
ta med dina kex från förrförra året
de var ändå bäst

och den där mögliga osten du pratat så mycket om
då öppnar jag en flaska av mitt egna rödtjut
vildjäst vet du
det blir toppen

ja
det blir det ju




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-16 13:03



Bookmark and Share


    Elsa Wik VIP
Hahaha. Mest uppenbart en kul text. Men också med värme beskrivet hur man i relationer ändå vill få till det. Mötas. Ömsesidigt. Fast olika. :-)
2024-06-01

    Sefarge VIP
Haah. Klurig skrivelse
om att få till det med
lite mänsklig samvaro
utan att ha ett rent
sterilt perfekt "helvete"
att alltid behöva visa
upp inför varandra?



2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP