Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre veckors fängelse


det är inte hållbart
en sida i boken knappt
tvingar formligen ur mig
minst två dikter snarare tre
och dagen har gått
hur lång tid tar det att läsa
en sådan tät bok
minst två tjocka bänder med dikt
månntro tre år om inte fler
lås in mig med boken
utan allt det som går att skriva med
det värker i hela kroppen
vid blotta tanken
men boken blev läst




Fri vers (Fri form) av christian hüls VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-23 17:37



Bookmark and Share


  Respons VIP
Det måste vara en bra bok!
2024-05-24
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP