Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vandrare



Benhinnor på trampdynor

Världen gränslös

Avstånden sträcker
rygg
som tvärilska kattor göra



























Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-19 07:43



Bookmark and Share


  H.C.B
Sääkert skrivett.
2015-11-26

  KYREUS of Sweden
More than
MJ´s
"moon-walking"
This IS
earth-walking.
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP