Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sann Lycka nå !


Vandrande Verser



Mitt hjärta bankar!
Förrymda tankar
far runt i Kaos.
Jag vill komma loss!

Tror jag drömmer!
Min Själ sig gömmer -
i lager av fett.
Inser Allvaret!

Måste, nog, snart, gå
från min lilla Vrå -
å söka mig ut -
till Tid utan Slut ....

Ledsen, är jag ej!
Livet väntar mig -
ännu många da´r !
Har det bästa, kvar!

Får jag, välan, tro!
Bygger mig en Bro
från detta Nuet -
- med båd´ Sans å Vett!

Vill ej va´ Galen !
Missa Finalen,
vill jag E J göra!
Nu, ska ni höra :

Håller i tömmar -
- för udda Drömmar, -
å de far iväg --
-- med gyllene steg!

Nu, väntar vi på
å sann Lycka nå!
Ja, - vi tror, förståss, -
- den finns där, - för oss ...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-19 15:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Positivt om det som ligger framför...mycket bra...
2015-07-25

  Ronny Berk
gott så ! endast den som vågar drömma kan gå i dröms uppfyllan
2015-07-19

  KattenKin VIP
Hoppfullt och fint!
2015-07-19

  Åsa Njunjes
Påminner mig om ett av mina favoritcitat; "jag är rädd men gör det ändå". Fint! Hoppfullt!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf