Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Idétorka och blöt yra [haiku]

 

kramp hostar vinsvamp

skär sig på uddlös penna

sommaren tar sitt




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-19 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt! Och ja...jisses...denna idétorka är inte skoj...
2015-07-22

  Magdalena Eriksson VIP
Bra haiku!
2015-07-20

    Jane S VIP
Idétorka är trist som fan.
2015-07-20

  Lars Hedlin
Känns och känns igen!
2015-07-20

  Chawa VIP
Mm, så händer för oss alla. Det är då i alla fall jag ägnar mig åt ordvila och bara är utan att kämpa emot. Ordviskaren behöver ju också lite ledigt. Talande haiku i vilket fall!
2015-07-19

  Sommarina VIP
Sant!! Torrt som Sahara. Du ä inte ensam.
2015-07-19

  i af apa
känner
igen...
2015-07-19

    ej medlem längre
Så blir det ibland, det finns inte alltid idéer på lager, då får man vänta tills de kommer.
2015-07-19

  Marianne Räf
Ha ha! Samma här, Idétorka till
tusen, får inte till det! Tycker att
sommaren suger kreativitet å kraft.
Var de så du menade?
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP