Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtugg

Sommar som seg smet
tuggar - söker det goda
men allt regnar bort




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-07-19 18:42



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken bra liknelse med sommaren som en seg smet. Man tuggar och tuggar. :)
2015-07-22

  RitaBrunner
"som seg smet" är en förträfflig metafor för den här sommaren! Bravo!
En toppenhaiku!
2015-07-21

    ej medlem längre
Bra haiku Gunnel. Väldigt passande!
2015-07-20

    Dan Myrbeck
Ja, så kan de va!

Jag har skrivit en alternativ text till den välkända låten Sommar, sommar, sommar:

Sommar, sommar, sommar.
Regn, regn, regn, ...
2015-07-20

    ej medlem längre
Bra haiku Gunnel,men just nu är det somrigt här i Fryksdalen,inget regn här idag trots "Fruntimmersveckan":) Får hoppas Augusti blir fin......
2015-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Ja, vad trist det är!
2015-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP