Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äger Ditt ansvar

Det krävs att Du är aktiv

och att Du ofta påminner Dig om

att Du har ett eget ansvar

för Dig... Ditt liv

och för Ditt beteende mot andra!

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-07-19 22:47



Bookmark and Share


    GG
Sanna ord vi måste minnas. Bra, bestämda och kloka ord.
2015-09-21

  soligajag_1 VIP
Vilken bra dikt!!
Självklart stämmer allt .
Det bästa: Ditt Liv o för ditt beteende
mot andra!!
2015-08-05

    jesse james
Tack för de kloka och tänkvärda orden/jj
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP