Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det kommer till just Limerick, skrivande form, finn det många olika skolor och en del av dem har fasta principer, medan andra har mer frihet inom genren. Texten visst samarbete mellan en vän och mig.


Dagens limerick 20151212




En gosse uti staden Skara
sades utgöra för flickorna fara
ansågs av prästen på orten
som kallade grabben 'Lorten'
ety hans skinkor jämt syntes bara




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-12 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP