Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motfotingarna och vi

Världen

gränslös

hud.


Trampdynor.


Vårkliv

under

molngåva.













































Fri vers (Modernistisk dikt) av Mats Edin VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-20 09:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt
2015-07-26

  Respons VIP
Jorden blir ömsint.och vacker. Trampdynor är mjuka!
2015-07-21

    ej medlem längre
Fint mats!
2015-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP