Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Motstridiga Intressens Kontrovers.


Erisäpple




Tråden tvinnas, påtas

till silvercirklar; Askan

från Igår, det enda Spår

från Själar som brann, för

det oförlikneliga Paradiset, -

målas på deras hud, som

satte fyr på dem. - - -

Dessa ålar sig, nu, som

träffade krypskyttar,

inemot Motståndet, den

Sista Tiden ger ! 0 .. 0





Fri vers av Marianne Räf
Läst 412 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-21 05:40



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Den här har jag svårt
att tolka....får fundera....
2015-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Intressant text som sätter fart på tankeverksamheten.
2015-07-21

  Ronny Berk
svårtolkad, ja - som träffade krypskyttar ?
2015-07-21

  KattenKin VIP
Lite mystik i denna, mjuk ton, fint!
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf