Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Dan Myrbeck för inspiration! Bilden från Google


Vad är kärlek?

 

 

 

Kärlek är ett extra smycke på värmande vänskap,

ett sådant som inte går att köpa!




Övriga genrer (Aforism) av Rise Little One
Läst 211 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-21 15:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kort och vackert...mycket fint...
2015-07-25

  Lars Hedlin
Verkligen vackert vännen<3
2015-07-22

  Ronny Berk
ställer frågan som lämnar svaret, ja !
2015-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-07-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Och det är alldeles riktigt och sant!
2015-07-21

  M M Mannheim VIP
Så sant Thu så sant!
2015-07-21

    Dan Myrbeck
Jättefina ord och dito bild!

Och stort tack för att du nämner
min ringa insats.
2015-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One