Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnight...

 
night deepens,
and sleeps in the villages
sounds of wandering steps

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-08-28 12:32



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Beautiful words…
2023-05-13

  Quasimodo
Nattliga steg i mörkret
2022-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One