Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sakna dig...

 

...är som sommar

längtar extremt mycket efter en droppe 

från det käraste regnet 




Fri vers av Rise Little One
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-18 21:43



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Saknadens sommar i midvinternatt - skönt skaldat!
2021-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
åh - ja, saknad kan vara som att torka ut
så vackert skrivet
hoppas att det inte dröjer länge
innan du får det käraste regn!
2021-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt.
2021-11-19

  Sparvögat VIP
En vacker tanke…
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One