Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flowing mind...

 

Only when your pure words are pouring down from your heart

your poetry will be transparent and become touchable 




Fri vers (Fri form) av Rise Little One
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-18 05:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vacker och insiktsfull text om skrivandet.
2021-11-19

  Sparvögat VIP
Beautiful words…
2021-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One