Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, ja du vet ett sådant där tillfälle som kräver en iskall öl, ett glas starkt med en del is i. Sådana tillfällen, som dessvärre växer på träd, det är just det som får mig att 'vilja gå i taket'. Bara att jag inte är någon barfluga.


En brandmans försvarstal





Jag avskyr verkligen poesi, skönt
att texten kallar sig prosa. Vet inte
alls hur jag skulle ha stått ut med
att läsa den annars. Jag tillhör nog

inte den sortens läsare som skulle
kunna tänka mig att läsa modern
poesi mer än i tre minuter i taget.
Det finns ju så många olika sorters

kräkmedel numera, tavelkonst
exempelvis. Och de som går frivilligt
på tivoli, jag menar... varför plåga
sig själva i onödan, när det går att

köpa en dvd med automatisk brasa
med knastrande ved då den brinner.
Få upplevelser är så rogivande för
ett lättretligt sinne som en dvd med

en brasa eller ett akvarium med små
fisk i. Just lagom lättsam underhållning
som inte behöver att iakttagaren som
applåderar eller ringer och röstar på.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-08 23:26



Bookmark and Share


  ULJO
Brasa på DVD det är ju fusk, men å andra sidan kan det ju inte sprida sig så värst långt om det slår gnistor
2015-12-10

  Nanna X
Du har väl inte is i ölen? Då blir det ju urvattnat, smaklöst.
2015-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP