Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom

 

Det hänger ett tidlöst ur vid ditt hjärta
går på slag genom svartsyn och smärta

lungor som längtar liv
andas ut alltet - andas in intet
syrefattigt kollektiv

rösten blåste bort över människohav
ansats att tysta
enda resonans din dissonans återgav

ensamma fötter fortsätter frågefärden
söker slumpmässigt sällsamma svar om världen

 

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-07-30 15:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra
2015-07-31

  Magdalena Eriksson VIP
Diktarjaget verkar leta efter mellanrum och näring i en tydlighet som bränner fram hennes musik ur det svarta.

2015-07-31

  Sommarina VIP
Ord ord och rim, jag förstår alltid inte, men det låter alltid bra det du skriver.
2015-07-30

  i af apa
oy, va bra!!
2015-07-30

  Nanna X
Både vackert och svart om livets ensamma vindlande väg...
2015-07-30

  Marianne Räf
Ganska svår å förstå, men klarnar vid
omläsningar. Fäste mig vid den näst
sista raden.
2015-07-30

    ej medlem längre
Obalans och disharmoni är jobbiga följeslagare i livet.
Fint diktat!
2015-07-30

    ej medlem längre
" Det hänger ett tidlöst ur vid ditt hjärta
går på slag genom svartsyn och smärta "

'oslagbart och Bäst!
+
2015-07-30

  gunnnar nylund VIP
Luriga rader, kluriga bravader... men
inga slumpmässiga rader.
Bra vetja!
2015-07-30

    Sefarge VIP
Berörande Dikt.
med frågor,som
stannat kvar,inuti.
Fint skaldat!
:)
2015-07-30

    Dan Myrbeck
Får man filosofera kring...
Fastnar för:

tidlöst ur

Att tiden är ur
funktion...
2015-07-30

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för
"andas ut alltet-andas in intet"
2015-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsamma bilder av en människas tillkortakommanden tecknar du berörande.
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP