Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsblå

Himmelsblå, lakan, välvda tak.
Förundran, sommarvind, samma sak.
Fägring och värma, blomstertid.
Fånga fjäril med håv, kännas vid.

Himmelsblå, ögon, beslöjad vy.
Sammetssvart, vitt, månen är ny.
Klarhet och kyla, stjärnklar tid.
Snö på min tunga, kännas vid.

Himmelsblå, klänning, vind kring ben.
Ljust, ljust, ljust, timmen är sen.
Tag fart, gunga högre, släpp tag!
Varje dag, varje dag, varje dag.




Fri vers (Fri form) av Linnéan Sigurdsson
Läst 368 gånger
Publicerad 2015-07-23 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnéan Sigurdsson
Linnéan Sigurdsson