Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas utveckling

Stoppa inte in någon i ett fack

säg inte att sån är Han eller Hon

för alla rätt att ha en egen åsikt

eller annan uppfattning

och ibland kan den förändras över tid

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-23 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP