Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en plastpåse

Som en påse i vinden som glider iväg
Vet inte vart du ska, hittar ingen bakväg
Följer strömmen men hör inte hemma
klämma, inte ens värd en femma

Ingen vill ha dig, hur hamna du här
Bara för ett tag sen var du full av begär
Nu ligger du där i en pöl av glömska
Alla går förbi med inget i blicken förutom lömska

Det enda du vill är att någon dig ta
I famnen och säga att allting blir bra
För ingen dig känner så nära inpå
Ingen vill veta hur dåligt du må

Du känner till smärta, rädsla och hat
Du fick inget serverat på silverfat
Nu sitter du där som en tavla i natten
Men inget att betala än livet till skatten




Bunden vers (Rim) av tydlah
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tydlah
tydlah