Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heart of stone



your soul
in time to find it's place
is a planet

where no one
ever has been

yet they all
tell you all
about it.

i guess u cant
feel at home

like a long
lost memory

asking for
ur bleed.







Fri vers av poetrymyass
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-24 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetrymyass
poetrymyass