Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

könslös



hennes kyssar är så där.
lämnar en stum men med
en insikt man kunde klara
sig utan:

jag kan inte
andas utan dig.

förresten.
hon saknar inte
sig själv.

hon bara är.

ändå skulle hon
gå i döden för mig.

jag kommer aldrig fram.




Fri vers av poetrymyass
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-24 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetrymyass
poetrymyass