Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan gränser

dessa hinder utan några gränser
överträffas genom att han
som inte har några gränser
sätter sig gränsle
mellan det synliga och det osynliga

sakta framträder hålen i nätet
stolparna som anammar
istället för att fördöma




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson