Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanotister Utan Kanoter. Är en ny rikstäckande förening som vill verka för behovet av kanoter till kanotister vilka hittills saknat sådana sjöfarande tingestar. Vidare har Kommunister Utan Kommuner samma problem.


Kungliga Utskottet för Krystade behov





Det har framkommit
att det är
alldeles för få

utskott i landet.
Det har en
enmansutredare vid namn

Gerda Person personligen
kommit fram till.
Det räcker inte

på långa vägar
för att fylla
de behov som

arbetsförmedlingen kommit fram
till att arbetslösa
är lämpliga att

fylla platserna i
utskott som skulle
kunna tillsättas för

att hantera de
personer vilka skulle
kunna fylla efterfrågan

på tjänster om
de bara kom
ifråga. Som tjänster.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-01 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP