Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots regn

Paraplyer
ropen hoppar i hopen
auktion




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-07-26 14:03



Bookmark and Share


  H.C.B
Jag älskar regnet och nu även Gävle.

Mitt regn piskar sönder bläcket. Men nu är du en av dem bättre ........- kram'?
2016-02-21

    Dan Myrbeck
Ordlekigt bra!

Skickar med:

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1778985

2015-07-30

    ej medlem längre
Det är så som den är så så bra så
2015-07-29

  limerick
Pricksäker ögonblicksbild!
2015-07-28

  Anya VIP
Vilken enastående bra haiku. Så talande. Bravo!
2015-07-27

  Larz Gustafsson VIP
Själv besökte jag en bakluckeloppis.
2015-07-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet.
Precis så är det ibland.
2015-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP