Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anpassad adress

 

Tiger, tacklar tyst sin panik
avslöjar inte ett knyst
av skrik o diger inre polemik

målar munnen vackert röd
måste till männen, där dröjer överflöd  
sminkar drömmen lite, fast den är död

järnhänder som sänder adrenalin
vänder galler, tar spjärn
trasig tänker sig ut ur klaustrofobin

av frihetslängtan går korridorlarm
bänder bak händer 
sätter spruta i drömmerskans arm

lite spasmer när längtan sviker
lämnar lealös kropp
som i fosterställning sig viker

snyftar, sluddrar om missad chans
stålsätter det sköra, 
så uppenbart, att hon saknar balans

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 850 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2015-07-28 00:15



Bookmark and Share


  Eva Kellett VIP
Så stark, jag blir berörd, den sparar jag!
2015-08-07

  Magdalena Eriksson VIP
gör ont att läsa vill sticka in en sol mellan rimmen
stryka mannen från listan skriva in här och nu.
bra diktat om kaotiskt tragedi.
2015-08-04

    ej medlem längre
Om krumelurer inte fanns så skulle den sista krummisen inte finnas i det som är det.
2015-08-03

    ej medlem längre
Mycket lidande innan man hamnar i en sådan situation.
Berörande, stark text!
Fint diktat!
2015-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Rapport inifrån ett litet helvete, skriven i bra rimmad text. Känns i hjärterötterna
2015-07-28

  Lars Hedlin
Berör inom
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör mitt innersta!
2015-07-28

  Marianne Räf
Snygga rim i denna skakande rapport !
Det ena utesluter inte det andra, tycker
jag.. Poesin är fri ! :D)
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP