Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"ängel i regnet\" funkar ej.

Det går inte att logga in på min gamla poeter account \"ängel i regnet\"
ibland går det, men jag använder den här också. För att den andra inte funkar jämt. just so you know. Läs gärna mina andra dikter


/ \"ängel i regnet\" assisterande ängel




Fri vers av assisterande ängel
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-04-19 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

assisterande ängel