Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget är som förr.


allt är så annorlunda nu


Ingenting verkar stämma längre. Det måste va en jävligt bra bok detta för
jag kan inte räkna ut slutet på den. Det verkar som allt krossades i fallet
och jag har inte orken att lägga pussel
för att få allt tillbaks.

Att gömma sig för speglar, det är inget för mig. Jag är en sånn som vill se
sanningen i vitögat, fast det har jag aldrig vågat.
Jag har alltid varit viljestark jag har försökt ta dig i handen så många gånger, men aldrig lyckats. visst, jag är viljestark.
Men modig har jag aldrig varit

Därför kommer jag aldrig se dig i ögonen igen från och med nu.




Fri vers av assisterande ängel
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-04-25 21:15



Bookmark and Share


    Oprofessionell
''Därför kommer jag aldrig se dig i ögonen igen från och med nu''

Just den meningen får håren på mina armar att resa sig & göra revolt.
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

assisterande ängel