Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märklig miljö

 

Minns mammans mimik
behandlingens baksida
på de vingklipptas klinik

samlade själar sörjer
stirrar stumt
tar inte in små som spörjer

besöket blir skrämmande
för liten längtande
när mamma är så främmande 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-07-28 00:16



Bookmark and Share


  Glöden VIP
Berörande
2015-07-29

  i af apa
starkt!
2015-07-28

    Dan Myrbeck
Fångar mycket bra situationen!
2015-07-28

    ej medlem längre
Det måste vara ohyggligt skrämmande för ett litet barn när mamma inte mår bra.
2015-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Bara så otroligt bra skrivet om hur barnet upplever detta besök.
2015-07-28

  Lars Hedlin
Skrivit med stark känsla!
2015-07-28

    ej medlem längre
Marita skriver det bra.
2015-07-28

  Magdalena Eriksson VIP
känner igen
du skriver om det som också gör ont i mig
ordagrant nästan
2015-07-28

  Marita Ohlquist VIP
Återigen har du skrivet en text om den bistra verkligheten som många lever i!
Starkt och bra.
2015-07-28

  Marianne Räf
Känner igen ! Berörande, fast jag inte
riktigt är så hemtam med det ordet !
"de vingklipptas klinik" Starkt !
2015-07-28
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP