Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

18.29 – en kommentar.

Dagen blev (en aning) jobbig. Men inte=ac | är (nu) en [1] bokförd teckenföljd. Konstruktionen inte=ac [7 8] fungerar. Eftersom [7 8] är (exakt) 2 [två] objekt… objekt… ånyo. Marginaljusteringen (bestämd form) [n-genus] är <nu… ^> på. Lägg märke (æ… Ø) till [2] konstruktionen <nu… ^> i denna och föregående utsaga. Lång paus. 18.34 nu… syntesen fortsätter. 

Efter vagnreturen = vn [vn] denna text. Eller: matrix. Fonetiken (bf… n-genus) är <mycket/very… ^> viktig. Även: important. 

Termen (cmyk) är [formellt] en <1… ett> rund parentes. Eftersom färgschema (cmyk) finns… föregående. I föregående utsaga finns = fs [fs] <bigrammet… ^> ft – false och true på »annat« vis. Se även: sätt.

Eftersom (termen) teckendubblering är [tämligen] lång… även: lång sång. Se även: lång sång på gång. Men den här (æ… Ø) sången blir <troligen… ^> ingen [oerhört] lång sång. Se även: en (oerhört) lång sång på gång? Tydligen.

Betoningen är (tämligen) viktig.

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ 




Prosa av farbror zwed
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-27 18:41



Bookmark and Share


  farbror zwed
Momentet e2929 innebär/betyder mycket i en [1] språk-matematisk modell. Eftersom fem [5] tecken är (very) mycket… syntesen fortsätter. Tydligen.
2015-07-27
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed