Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens tango

 

Hett blod och missanpassat mod
tempererad tango
kniven i hjärtat, kär släktklenod

släpper sällan sin själsliga gard
dysfunktionell karusell
stympad insats i hemlig hasard

ler med lust och leker kär
undrar för det mesta
var fan hon själv är

saknar den som kan knäcka hennes kod
ta sig förbi dessa försvar
krypterade andliga ärr från alla illdåd




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-07-31 00:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Tjusig språklig konstruktion
som beskriver hennes situation.
2015-07-31

  Lars Hedlin
Berör inom!
2015-07-31

  Magdalena Eriksson VIP
Att veta men inte kunna
Att se men inte orka
Att skriva och begrunda
Som här i texten

2015-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Inte lätt att låta någon släppa in någon i själ och hjärta att få se såren, man har. Riva murarna. Du beskriver det med känsla, i en text som river tag.
2015-07-31

    ej medlem längre
Fint beskriven personalia!
Svårt att anpassa sig till livet...
2015-07-31

  träsnidaren
Du skriver så att det känns.
Ditt språk är helt fantastisk.
2015-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om ett tragiskt människoöde!
Fastnade speciellt för det sista stycket.
2015-07-31

  Marianne Räf
BRA;), om en outsider ! Som jag känner
det, själv, litte grann, faktiskt ! Tack ! ;)
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP