Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan med dig


Livets väg jag längtar

inom mig en
sol
måne

Visar oss rätt stig

genom alla irrbloss
varma
kalla
när vi äntligen möts




Fri vers av pöeten
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-04-19 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pöeten