Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Never give up on something you really want. It?s difficult to wait, but more difficult to regret." KJ Anderson


samlar guld för min ring - inte sand

klantade mig

jag kräver inte att jag ska vara perfekt

gör ni?

får jag det här höstvikariatet så är jag tacksam för att ni ger mig en chans

svarar ni i morgon eller på fredag

som ni sa?

jag kämpade mycket på utbildningen

juridik och seminarier och salstentor och c-uppsats

och människor som jag inte hittade bra förhållningssätt mot

skulle undvikit dom

inte bjudit in dom i mitt privata rum

lär mig att se sanden bland guldkorn

jag har sökt många jobb

och fått tre intervjuer

mitt sommarvikariat till nästa fredag är från den andra

det här höstvikariatet är från den tredje

ber om Guds i Jesus Guds Sons Namns Divine Intervention

"When we try to “go it alone,” our chances of success are questionable. But when we let God get involved, our success rate is 100%." Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-29 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP