Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elsa gör sig fri

Ska jag vara min egen har jag inte
längre råd att ge bort mig själv
sprida ut mig själv i tusen bitar
för att kunna ge bort mig själv
måste jag först vara min egen
måste bli min egen: för mig

Karin en dag ska jag möta livet
vapenlös men nu tar jag tillbaka mig
och det här är hur det händer: med
mitt namn som en knytnäve mot
himlavalvet: ELSA BAM
ELSA BAM BAM
ELSA BAM!




Fri vers av Elsa Rohlén
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 02:20



Bookmark and Share


  Zandor
kan så vara naturligtvis men ge dig egen tid för belöning ...den du längtar efter
2016-04-08

  Klara Ord VIP
Stark text!
2015-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elsa Rohlén
Elsa Rohlén