Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


1% [haiku]

 

Rädda för reform

korrupta konserverar

lönen är enorm




Bunden vers (Haiku) av KattenKin VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-07-30 15:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt.
De känner faran och satsar därför nu alla kort på att ändra lagarna. Sanslöst.


2015-07-30

    ej medlem längre
De som inte syns men äger större delen av världens tillgångar...
2015-07-30

    Dan Myrbeck
Vad syftar den här på? Utan att veta tycker jag den är välskriven!
2015-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Samhällskritisk haiku, på kornet tagen!
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP