Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äger fett i gettot

Så mycket ME i tiggerskan
utan för Konsum
-köpte ekologiskt till na:)

Å sa sen "scusi" till flyktige Somaliern
-han som invektiverar på italienska -"Va Fan Colo"

Det senare landade väl väl,
-i kontext typ

Ärligt var det riskex jag gav na
-från COOP, ekologiskt ba
romanskan va
-överkurs/pretto?!
ja, si, be ne

Det italienska va rena stilettot

Ja äger sjukt grymt i gettot!










Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-30 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2015-07-31

  KYREUS of Sweden
(16 år.....
no parents?)
2015-07-30

  KYREUS of Sweden
(typ....)
2015-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP