Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ankan som duschade

Känner mej naken
Känner mej spårig
Idag lyser solen. Jag vill ut.
Hur mycket kläder jag än sätter på mej,
så är jag naken.
Jobbigt att vara naken ute bland påklädda.
Som i en dröm utan byxor.
Jag drömmer att jag bor i en stor sal
med min säng i mitten.
Det är fullt av folk runtomkring med sina sängar.
Jag kan inte sova, ligger o vrider mej
men är ändå så trött.
Samma sak utanför drömmen,
fast här är jag ensam.
Jag vill flytta längst in så jag kan titta in i väggen.
Inser att jag är naken även med kläder.
Något händer med min hjärna.
Mörka moln på himlen, det åskar.
Kanske alltid varit så fast nu är kläderna borta.
Vill ha päls eller fjädrar. Ser en anka som duschar,
verkar himla skönt. Det haglar.
Ankan står under markisen,
där regn o hagelkulor forsar.
Ankan sträcker på sej och njuter,
glömmer bort att vilja bli sedd och matad.




Övriga genrer av Undrar
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-07-31 00:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en vacker målning med ankan +
um. köper den,-
2015-10-18

  Magdalena Eriksson VIP
Du skriver klockrent här om kläder och nakenhet. Bravo!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Undrar
Undrar