Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sipparationen


Det

sipprar in

en glipa

m e l l a n o s s

En mellansjälslig vattenskada







Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-07-31 07:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En klyvd kärna är inget som man leker med det kan bli en förödande bomb av det.
2015-08-01

  Respons VIP
Vattnets kraft är oerhörd. Fyndigt och fascinerande!
2015-07-31

  Marita Ohlquist VIP
Även en liten glipa kan orsaka stor förödelse!
2015-07-31

    ej medlem längre
Säger mycket!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP