Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hinnan

 

Såg henne flyta iväg under spegelblank is
hon gav upp, jag gav upp
såg ut som första gången
bakom blodkärl och uttänjd hud

livet på moder jord
lika kontaktlöst
hade samma hinna
som livet i livmodern

solen bröt igenom, hon såg vacker ut
oförlöst själ återbördad
fridsam, flöt fritt med slutna ögonlock
som det barn hon aldrig var 




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-07-31 11:31



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Riktigt vackert!
2015-08-03

  DominiQueen
Å så starkt, vackert
Hon får det bra nu...
2015-07-31

  Sommarina VIP
Vackert skrivet. Livet på moder jord
2015-07-31

    Dan Myrbeck
BerörandeTänkvärd...
2015-07-31

  Lars Hedlin
Starkt intensivt bra :)
2015-07-31

  Marja-Liisa Koski VIP

Drastiskt, tungt, men kanske en lyckligt slut.
"Oförlöst själ återbördad"+ "fridsam, flöt fritt".
Kram!
ML
2015-07-31

  Magdalena Eriksson VIP
Sorgset mycket sorgset skönt. Varje ord så vackert snidat lagt intill det andra.
2015-07-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En text klädd i sorg och tragik, skriven med ömhet och medkännande.
2015-07-31

  i af apa
sorgset
tragiskt
i klädda ord
ja,
det berör...
2015-07-31

  Ronny Berk
poesi med budskap, ja !
2015-07-31

  Marianne Räf
För mig, som en Reminiscens ur det
förgångna; vackert, samtidigt som
fatalistiskt å rätt svårt. Tycker mkt
om den sista raden ! Mänskligheten
hade aldrig en Barndom, däremot
en evig Ungdom å numera påbörjat
sin eviga Vuxenhet, blir aldrig en
riktig Ålderdom. Det är, väl, bra !?

2015-07-31

    ej medlem längre
Bra skrivet!
Tragiskt och sorgset! Ord som berör...
2015-07-31

  träsnidaren
Vackra rader.
Otäck och gripande.

Mycket bra!
2015-07-31
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP