Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fruktbar giv

Utmed låret irrade tungans riter,
vild och blommig en fruktbar giv.
Blodröd virvel väckte dess lyckta sviter
Galen, svulstiga och full av liv.




© georgmoller.se




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-07-31 17:58



Bookmark and Share

  Grovskuren
Gillar! Galenskap är en fin attribut
2015-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller