Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAMILJEN SOM BRÖT MOT CIVILISATIONENS LAGAR

Det  unga  paret  hadde  funnit  varandras  personlig-
heter  som  två  pusselbitar  vilka  passade  in i varan-
dra,  det var  en  av  livets  meningar, den  andra  var
att föra generna  vidare så de  gjorde  ett  barn  i  kär-
lek,  så  var  ännu  en  pusselbit  lagd  i  livets  pussel,
nu skulle de också bo  någonstans, och  de beslutade
flytta  ut  i  naturen   långt  bort  från  civilisationens
destruktiva påverkan, så  lade de  till ännu en pussel-
bit, därefter kom frågan om bildning  för barnet och
det var enklaste  lösningen  för  allt  vad  föräldrarna
lärt  lärde  de  sitt  barn, och  så  var  den  biten  lagd,
men  vad  levde  de  av  ?  pappan  skrev  och  gav  ut
böcker  om den destruktivt omoraliska,perverterade
och  artificciella  civilisationen   medan  modern  var
översättare mm samt att de levde på ett arv, de betal-
ade förvisso skatt från sina inkomster av  sitt  arbete,
men ville inte åtnjuta något i gengäld från samhället,
tiden förflöt i naturlig harmoni  för familjen  tills  de
efterlystes och ställdes till svars inför myndigheterna,
ja !  detta har faktiskt hänt  i  Sverige  som har rykte
om sig vara  ett  av  världens  förnämst humanistiska 
och  demokratiska  länder,   och  vad  för  slags  brott 
hadde familjen  begått  ?  i  praktiken  intet, däremot  
ansågs  det vara mot  samhällets  socialacceptans att
leva i det totala utanförskap som de valt och det med
barn också som dessutom är underkastad  skolplikt i
lag. Föräldrarna hävdade i den saken  att  deras barn 
skall minsann inte utsättas för skolverkets hjärntvätt
vars  systematiska   inlärningsprocess   går  ut  på  att
tämja   deras   intellekt  och  kontrollera  deras  viljor
samt att göra dem  till skatteslavar och mobbingoffer
samt  risken att drabbas av facebookpsykoser.....dess-
utom har vi  högre värden än de ni stadsfäst,som hela
ert  samhälle  är uppbyggt  på  lögner och bedrägerier.

Myndigheterna beslutade enhälligt att omhändertaga
familjen om Lpt  lagen om psykiatrisk tvångsvård, på
falska diagnoser och andra lögner.

-




Prosa (Novell) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-01 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP