Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bettet

Dödskänslan bet i hasorna
en gripklo om hjärtat
backar bakåt
andningen var tog du vägen
tårkanalen vidöppen
Orka
vad är det?

Krampmagen vek sig
knän som böjdes
hjärtat bortfluget
tudelad
Tänka
vad är det?

Sparkat bort döden
livet är här
hjärtat fylls på
kärleken sipprar in

Läker




Fri vers av Petita Onne
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-01 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petita Onne