Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UR HAVETS URSPRUNG ÄR DU KOMMEN

Det behövs  endast  ett  litet  korn av sanning,
för att det ska räcka  till  att bygga  på  det till
ett  berg av  sanning, med  tålmodigt  upprep-
ande tills det  satt sig, däremot  har åhörarna
tröttnat  för  länge  sedan  och  upphört  med
att   lyssna,   eftersom   teoretiska   sanningar
aldrig påvisat  sig i någon som  helst  substan-
tiell praktik,och så förhåller det sig med Gud.
och alltfler lämnar svenska  kyrkan, men tvin-
gas  ändå  betala   kyrko  o  begravningsavgift
trots att de fortfarande i allra  högsta  grad be-
finns vara  levande, det lär bli  en dyr jordfäst-
ning för medborgarna  efter  all  skatt  de gen-
om åren betalat  in  via  skattsedeln. En ateist
som inte tror på  att  vi  kommer  från  jorden 
utan från havets  ursprung  skall ej heller mot
sin vilja sänkas i jord utan i havet, och  slutlig-
en  kommer  det  där  kornet av sanning  som
blev till ett berg, framstå  som  den  största av
lögner, när  havet  slipat  ner allt  till intet och
inte ens ett endaste sandkorn  finns  kvar och
så hållbar var den sanningen.

                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-03 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP